Over onze praktijk

Uw huisartsenpraktijk in leiden

Huisartsen Centrum Roodenburg is een modern huisartsencentrum midden in Leiden. In ons centrum zijn de praktijken van dokter Buddingh, dokter Haring en dokter Kramer gevestigd, en werken meerdere assistentes en praktijkondersteuners. Met een actief, toegewijd team bieden we u de beste zorg. Samen staan we voor u klaar, voor iedere zorgvraag.

Locatie

Roodenburgerstraat 1A, 2313 HH Leiden

Openingstijden

Iedere werkdag van 8.00 tot 17.00.

Een huisartsencentrum met extra’s

Als huisartsen hebben wij regelmatig contact met specialisten in ziekenhuizen in Leiden. In toenemende mate is er ook samenwerking in de wijk. Via deze contacten willen wij u de beste zorg bieden.

Daarnaast bevinden zich meerdere zorgverleners in het pand. Zo vindt u bijvoorbeeld Apotheek de Aloë, het sociaal wijkteam, fysiotherapiepraktijk SMC,  Wijnia Podologie en meerdere psychologenpraktijken in het gebouw. Zo kunt u eenvoudig een recept afhalen of een doorverwijzing krijgen.

In onze praktijk kunt u ook terecht voor bloedafname voor het SCAL, komt er eenmaal per 3 weken een radioloog van het Alrijne Ziekenhuis om echo’s te maken, en houden ‘De Prakijk Internisten’ hun spreekuur.

De praktijk is momenteel vol

We kunnen momenteel geen nieuwe patiënten aannemen. Indien u geen huisarts in Leiden kan vinden, neemt u dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Krijg een email als de inschrijvingen weer open zijn

Vragen over onze praktijk?

Heeft u vragen over onze huisregels of werkwijze? Weten wat een consult inhoudt, of wij vaccineren en wat sommige verrichtingen inhouden?

Regel uw zorg wanneer het u uitkomt met MijnGezondheid.net!

  • Medicijnen bestellen
  • Afspraken maken met uw huisarts
  • Online vragen stellen