Dokter Kramer

Dokter H.M.C. Kramer

Dokter Kramer rondde haar opleiding tot huisarts af in 2012. Voor de huisartsopleiding werkte zij op de afdeling gynaecologie en werkte zij in een verpleeghuis. Na de huisartsopleiding werkte zij als waarneemster in verschillende praktijken, was ze scheepsarts en droeg zij als huisarts zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Dokter Kramer is getrouwd en heeft een dochter en een zoon. In haar vrije tijd is ze graag bij haar gezin, familie en vrienden. Daarnaast zeilt en fietst ze graag.

 Aanwezig op:

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Vrijdag

Op donderdag neemt dokter Roelofs waar voor dokter Kramer.

Anticonceptie

Veel vrouwen denken na over hun vorm van anticonceptie. Een gesprek met uw huisarts kan uw voorkeuren op een rijtje zetten. Anticonceptie op maat noemen we dat. Naast de pil zijn er nog veel andere methoden die veilig en geschikt zijn. Kijk eens op thuisarts.nl, daar vind u meer uitleg over anticonceptie met en zonder hormonen. Als u kiest voor een spiraaltje, kan dat door de huisarts worden geplaatst. Door haar achtergrond in de gynaecologie is dit een van de aandachtsgebieden van dokter Kramer.