OVER HET TEAM

Onze praktijk

Huisartsen Centrum Roodenburg is een jonge praktijk midden in Leiden.

Onze huisartsenpraktijk heeft drie huisartsen en meerdere assistenten.

Met een toegewijd team willen wij u de beste zorg bieden.

Onze artsen

Onze assistentes

Onze assistentes zijn allen gediplomeerd doktersassistente. Naast het ondersteunen van de huisartsen, zijn zij ook opgeleid om medische adviezen te geven en bepaalde medische handelingen te verrichten. Onze doktersassistentes zijn opgeleid om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zij zullen hun uiterste best doen uw medische vraag volgens onze beroepsnormen met goed advies te beantwoorden of een afspraak voor u te maken. Om hier een goede inschatting voor te kunnen maken zullen zij, bij het telefonisch maken van een afspraak, u een aantal korte vragen stellen. Indien mogelijk zullen zij u van een deskundig advies voorzien, een afspraak voor u maken op het (telefonisch)spreekuur of u verwijzen naar de mogelijkheid van een consult online.

Eveline van Biemen

Feline van der Mark

Constanza Opdam

Marie-José Hoonhout

Vervangend huisarts

Tijdens afwezigheid van uw huisarts wordt de praktijk waargenomen door de andere huisartsen. Een afspraak maken is mogelijk bij vragen die niet kunnen wachten tot de eigen huisarts terug is. Controles of reguliere afspraken vinden dan niet plaats. 

Bij Huisartsen Centrum Roodenburg is dokter E.G. Roelofs een van de vaste waarnemende artsen. Zij is op dinsdagochtend waarnemend arts voor dokter Haring, op woensdag voor dokter Buddingh en op donderdag voor dokter Kramer.

Praktijkondersteuners voor de huisarts

In Huisartsen Centrum Roodenburg hebben wij praktijkondersteuners voor de huisarts (POH).

Zij begeleiden patiënten met chronische aandoeningen zoals astma, COPD en diabetes. Wij hebben ook een gespecialiseerde POH voor het begeleiden van psychische klachten.

De POH’s van Huisartsen Centrum Roodenburg zijn:

  • Marianne Boekhorst (GGZ)
  • Marianne van Wijk (diabetes)
  • Ina de Laat (diabetes)
  • Jany Huurman (COPD)