Het team

Team Roodenburg

Huisartsen Centrum Roodenburg is een modern huisartsencentrum midden in Leiden.

Ons centrum heeft drie huisartsen, huisartsen in opleiding, meerdere assistentes en praktijkondersteuners.

Met een toegewijd team willen wij u de beste zorg bieden.

De artsen van Roodenburg

L

Dokter T.J. Buddingh

L

Dokter L.P. Haring

L

Dokter H.M.C. Kramer

Onze assistentes

Wij willen ervoor zorgen dat u de best mogelijke service ontvangt. Onze doktersassistenten zijn opgeleid en gecertificeerd in verschillende gebieden van de geneeskunde, zodat zij al uw medische vragen volgens onze professionele normen met goed advies kunnen beantwoorden of u kunnen doorverwijzen voor een online consult indien nodig!

L

Marie-José Hoonhout

L

Miranda Boezaard

L

Netty de Krom

L

Patricia Janssen

L

Zoë de Zwijger

Plaatsvervangend huisarts

Bij Huisartsen Centrum Roodenburg is dokter Roelofs één van de vaste waarnemende artsen. Zij is op dinsdagochtend waarnemend arts voor dokter Haring, op woensdag voor dokter Buddingh en op donderdag voor dokter Kramer. Naast haar werkzaamheden in ons centrum is dokter Roelofs werkzaam als kaderhuisarts palliatieve zorg, waarbij ze adviseert in het hospice, advies geeft aan andere collega’s en onderwijs geeft aan de universiteit.

Tijdens afwezigheid van uw eigen huisarts wordt de praktijk waargenomen door de andere huisartsen. Een afspraak maken is mogelijk bij vragen die niet kunnen wachten tot de eigen huisarts terug is. Controles of reguliere afspraken vinden dan niet plaats.

L

Dokter E.G. Roelofs

L

Dokter H. Hesam

Van juni 2022 tot september 2023

L

Dokter R. Basri

Van september 2022 tot september 2023

Huisartsen in opleiding

Bij Huisartsen Centrum Roodenburg helpen we sinds 2018 bij het opleiden van huisartsen. Hiervoor zijn bij ons artsen werkzaam die in opleiding zijn om zich verder te specialiseren tot huisarts.

Praktijkondersteuners

Huisartsen Centrum Roodenburg heeft een team van toegewijde praktijkondersteuners voor psychische begeleiding en voor patiënten met chronische aandoeningen zoals diabetes, hart- en vaatziekten, astma en COPD.

L

Hilde van der Sterren

Praktijkondersteuner DM/HVZ/astma/COPD
in opleiding

L

Hanneke Bouma

Praktijkondersteuner DM/HVZ/astma/COPD

L

Lianne van Dam

Praktijkondersteuner GGZ