OVER HET TEAM

Onze praktijk

Huisartsen Centrum Roodenburg is een jong huisartsencentrum midden in Leiden.

Ons centrum heeft drie huisartsen, meerdere assistentes en praktijkondersteuners.

Met een toegewijd team willen wij u de beste zorg bieden.

Onze artsen

Onze assistentes

Onze assistentes zijn allen gediplomeerd doktersassistente. Naast het ondersteunen van de huisartsen, zijn zij ook opgeleid om medische adviezen te geven en bepaalde medische handelingen te verrichten. Onze doktersassistentes zijn opgeleid om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zij zullen hun uiterste best doen uw medische vraag volgens onze beroepsnormen met goed advies te beantwoorden of een afspraak voor u te maken. Om hier een goede inschatting voor te kunnen maken zullen zij, bij het telefonisch maken van een afspraak, u een aantal korte vragen stellen. Indien mogelijk zullen zij u van een deskundig advies voorzien, een afspraak voor u maken op het (telefonisch)spreekuur of u verwijzen naar de mogelijkheid van een consult online.

Miranda Boezaard

Marie-José Hoonhout

Patricia Janssen

Constanza Opdam

Dokter E.G. Roelofs

Vervangend huisarts

Bij Huisartsen Centrum Roodenburg is dokter Roelofs een van de vaste waarnemende artsen. Zij is op dinsdagochtend waarnemend arts voor dokter Haring, op woensdag voor dokter Buddingh en op donderdag voor dokter Kramer. Naast haar werkzaamheden in ons centrum is dokter Roelofs werkzaam als kaderhuisarts palliatieve zorg, waarbij ze adviseert in het hospice, advies geeft aan andere collega’s en onderwijs geeft aan de universiteit.

Tijdens afwezigheid van uw eigen huisarts wordt de praktijk waargenomen door de andere huisartsen. Een afspraak maken is mogelijk bij vragen die niet kunnen wachten tot de eigen huisarts terug is. Controles of reguliere afspraken vinden dan niet plaats.

    Dokter H. wisse

huisarts in opleiding

Bij Huisartsen Centrum Roodenburg helpen we sinds 2018 bij het opleiden van huisartsen. Hiervoor is bij ons een arts werkzaam die in opleiding is om zich verder te specialiseren tot huisarts. Van april 2020 tot april 2021 zal dit dokter H. Wisse.

Praktijkondersteuners voor de huisarts

In Huisartsen Centrum Roodenburg hebben wij praktijkondersteuners voor de huisarts (POH).

Zij begeleiden patiënten met chronische aandoeningen zoals astma, COPD en diabetes. Wij hebben ook een gespecialiseerde POH voor het begeleiden van mensen met psychische klachten.

De POH’s van Huisartsen Centrum Roodenburg zijn:

 

                                                            

Constanza Opdam                                    Lianne van Dam                                     Jany huurman

Praktijkondersteuner somatiek                                praktijkondersteuner GGZ                                 praktijkondersteuner somatiek

Praktijk- ondersteuners voor de huisarts

In Huisartsen Centrum Roodenburg hebben wij praktijkondersteuners voor de huisarts (POH).

Zij begeleiden patiënten met chronische aandoeningen zoals astma, COPD en diabetes. Wij hebben ook een gespecialiseerde POH voor het begeleiden van psychische klachten.

De POH’s van Huisartsen Centrum Roodenburg zijn:

  • Marianne Boekhorst (GGZ)
  • Marianne van Wijk (diabetes)
  • Ina de Laat (diabetes)
  • Jany Huurman (COPD)