Dokter T.J. Buddingh

Dokter T.J. Buddingh

Dokter Buddingh heeft de geneeskundeopleiding en de opleiding tot huisarts in Leiden gedaan en is sinds 2010 huisarts. Sinds 2015 is hij werkzaam in Huisartsen Centrum Roodenburg. Voordat hij begon aan de huisartsopleiding heeft hij een paar jaar gewerkt op de afdeling chirurgie en op de spoedeisende hulp. Na de opleiding tot huisarts heeft hij als waarnemend huisarts bij verschillende praktijken en posten in de regio gewerkt. In deze periode is hij ook verschillende keren als scheepsarts mee geweest op reizen naar de noord- en de zuidpool, en heeft hij meegedaan aan een medische missie in de bergen van Nepal. Reizen is een van zijn grote passies.

Dokter Buddingh is getrouwd en heeft 3 kinderen. Zijn vrije tijd brengt hij door met zijn gezin, vrienden en familie, en als het even kan op de racefiets.

Aanwezig op:

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

Op woensdag neemt dokter Roelofs waar voor dokter Buddingh.

Reisvaccinaties & reisgeneeskundig advies

Ga goed voorbereid op reis! Gaat u op vakantie en wilt u goed voorbereid op reis gaan, dan kunt u in Huisartsen Centrum Roodenburg terecht voor vaccinaties en reisadvies. Of u nu naar Turkije aan de kust of naar de binnenlanden van Indonesiƫ gaat, een geslaagde reis begint met een goede voorbereiding. Voor het maken van een afspraak of verdere informatie kunt u bellen met 071-5160490 of via info@huisartsenroodenburg.nl. Vult u voor uw adviesgesprek eerst het formulier in met uw reis- en persoonlijke informatie zodat uw advies goed voorbereid kan worden.

De tarieven vindt u bij veel gestelde vragen.