Over onze praktijk

Uw huisartsenpraktijk in leiden

Huisartsen Centrum Roodenburg is een jong huisartsencentrum midden in Leiden. In ons centrum zijn de praktijken van dokter Buddingh, dokter Haring en dokter Kramer gevestigd, en werken meerdere assistentes en praktijkondersteuners. Met een actief, toegewijd team bieden we u de beste zorg. Samen staan we voor u klaar, voor iedere zorgvraag.

Uw huisartsenpraktijk in Leiden

Huisartsen Centrum Roodenburg is gevestigd in het hart van Leiden. De praktijk is iedere werkdag geopend van 8.00 tot 17.00. Voor het maken van een afspraak kunt u 24/7 online terecht (tijdelijk niet beschikbaar) of kunt u ons bellen tijdens openingstijden. Hiervoor belt u met de assistentes op 071-516 04 90 of maak online een afspraak. Wilt u nog dezelfde dag gezien worden? Neem dan zo vroeg mogelijk, maar uiterlijk om 10.00 ’s morgens contact op met de praktijk. We zullen dan ons uiterste best doen om u voor die dag nog een consult aan te bieden. Ook kunt u een bezoek aan huis aanvragen. Dit dient voor 10.00 te gebeuren via de assistentes.

De huisartsen kunnen u ook terugbellen. Dit is voor korte vragen en voor het bespreken van uitslagen van röntgenfoto’s of laboratoriumonderzoek. Vraagt u dit ook voor 10.00 aan bij de assistente.

De doktersassistentes ondersteunen de huisartsen in de praktijk. U kunt op afspraak bij hen terecht voor kleine verrichtingen zoals injecties, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, gehoortest, bloed afname en meer. 

Een huisartsencentrum met extra’s

Als huisartsen hebben wij regelmatig contact met specialisten in ziekenhuizen in Leiden. In toenemende mate is er ook samenwerking in de wijk. Via deze contacten willen wij u de beste zorg bieden.

Daarnaast bevinden zich meerdere zorgverleners in het pand. Zo vindt u bijvoorbeeld Apotheek de Aloë, het sociaal wijkteam, fysiotherapiepraktijk SMC,  Wijnia Podologie en meerdere psychologenpraktijken in het gebouw. Zo kunt u eenvoudig een recept afhalen of een doorverwijzing krijgen.

In onze praktijk kunt u ook terecht voor bloedafname voor het SCAL, komt er eenmaal per 3 weken een radioloog van het Alrijne Ziekenhuis om echo’s te maken, en houden ‘De Prakijk Internisten’ hun spreekuur.

Vragen over onze praktijk?

Heeft u vragen over onze huisregels of werkwijze? Weten wat een consult inhoudt, of wij vaccineren en wat sommige verrichtingen inhouden? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de praktijk. Onze assistentes helpen u verder.

Afspraak maken

Al patiënt bij Huisartsenpraktijk Roodenburg? Maak dan eenvoudig een afspraak met uw huisarts via ons afsprakensysteem. Zo kunt u zelf een datum en tijd kiezen die u schikt. Om online een afspraak te maken heeft u uw DigiD inloggegevens nodig, of u kunt gebruik maken van de app MedGemak

Roodenburg