Het team

Onze praktijk

Huisartsen Centrum Roodenburg is een jong huisartsencentrum midden in Leiden.

Ons centrum heeft drie huisartsen, huisartsen in opleiding, meerdere assistentes en praktijkondersteuners.

Met een toegewijd team willen wij u de beste zorg bieden.

De artsen van Roodenburg

L

DOKTER T.J. BUDDINGH

L

DOKTER L.P. HARING

L

DOKTER H.M.C. KRAMER

Onze assistentes

Onze assistentes zijn allen gediplomeerd doktersassistente. Naast het ondersteunen van de huisartsen, zijn zij ook opgeleid om medische adviezen te geven en bepaalde medische handelingen te verrichten. Onze doktersassistentes zijn opgeleid om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zij zullen hun uiterste best doen uw medische vraag volgens onze beroepsnormen met goed advies te beantwoorden of een afspraak voor u te maken. Om hier een goede inschatting voor te kunnen maken zullen zij, bij het telefonisch maken van een afspraak, u een aantal korte vragen stellen. Indien mogelijk zullen zij u van een deskundig advies voorzien, een afspraak voor u maken op het (telefonisch)spreekuur of u verwijzen naar de mogelijkheid van een consult online.

Miranda Boezaard

Marie-José Hoonhout

Patricia Janssen

Zoë de Zwijger

Fallon de Vin

Vervangend huisarts

Bij Huisartsen Centrum Roodenburg is dokter Roelofs een van de vaste waarnemende artsen. Zij is op dinsdagochtend waarnemend arts voor dokter Haring, op woensdag voor dokter Buddingh en op donderdag voor dokter Kramer. Naast haar werkzaamheden in ons centrum is dokter Roelofs werkzaam als kaderhuisarts palliatieve zorg, waarbij ze adviseert in het hospice, advies geeft aan andere collega’s en onderwijs geeft aan de universiteit.

Tijdens afwezigheid van uw eigen huisarts wordt de praktijk waargenomen door de andere huisartsen. Een afspraak maken is mogelijk bij vragen die niet kunnen wachten tot de eigen huisarts terug is. Controles of reguliere afspraken vinden dan niet plaats.

Dokter E.G. Roelofs

Huisartsen in opleiding

Bij Huisartsen Centrum Roodenburg helpen we sinds 2018 bij het opleiden van huisartsen. Hiervoor zijn bij ons artsen werkzaam die in opleiding zijn om zich verder te specialiseren tot huisarts.

Dokter H. Hesam

Van juni 2022 tot september 2023

Dokter R. Basri

Van september 2022 tot september 2023

Praktijkondersteuners voor de huisarts

In Huisartsen Centrum Roodenburg hebben wij praktijkondersteuners voor de huisarts (POH).

Zij begeleiden patiënten met chronische aandoeningen zoals astma, COPD en diabetes. Wij hebben ook een gespecialiseerde POH voor het begeleiden van mensen met psychische klachten.

De POH’s van Huisartsen Centrum Roodenburg zijn:

Lianne van Dam

Praktijkondersteuner GGZ

Angela Kortekaas - Krispijn

Praktijkondersteuner DM/astma/COPD in opleiding

Hilde van der Sterren

Praktijkondersteuner DM/astma/COPD in opleiding