Patiënt worden

Zoekt u een huisarts in leiden?

Huisartsen Centrum Roodenburg Leiden is een jong centrum. Wij werken met drie huisartsen en meerdere assistenten. Met een toegewijd team bieden we u de beste zorg. Wilt u veranderen van huisarts? Samen staan we voor u klaar, voor iedere zorgvraag.

Uw huisarts in Leiden

Huisartsen Centrum Roodenburg is gevestigd in het hart van Leiden. De praktijk is iedere werkdag geopend van 8.00 tot 17.00. U kunt iedere dag een afspraak voor het spreekuur maken. Liever zelf uw tijdstip kiezen? Dan kunt u bij ons ook online een afspraak maken.

De doktersassistenten ondersteunen de dokters in de praktijk. Iedere werkdag kunt u bij hen terecht voor kleine procedures, zoals injecties, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen en meer. Ook kunt u een bezoek aan huis aanvragen.

Een huisarts met extra’s

Onze huisartsen willen graag de beste zorg bieden. Daarom spreken zij regelmatig met specialisten in de omgeving. Zo kunnen zij uw zorgvraag zo goed mogelijk te beantwoorden of doorverwijzen naar de juiste persoon.

Naast onze huisartsenpraktijk bevinden zich meerdere zorgverleners in het pand. Zo vindt u Apotheek de Aloë, Fysiotherapiepraktijk Van der Salm en het sociaal wijkteam van Leiden in het gebouw. Zo kunt u eenvoudig een recept afhalen of een doorverwijzing krijgen.

Ook verlenen onze huisartsen andere diensten, zoals duikkeuringen, reisadvies en vaccinaties. En u kunt uw huisarts altijd een online bericht sturen.

“Je hebt je eigen huisarts, maar kunt eventueel ook wel terecht bij een van de anderen, daarnaast zit er ook een fysiotherapeut en een apotheek in het pand.”
Mevrouw Van Dijk

Fijne en laagdrempelige huisarts. Ze luistert goed, denkt mee en legt dingen goed uit. Ik ben erg tevreden!

De heer Opdam

Wat onze patiënten over ons zeggen

 

Veelgestelde vragen over onze praktijk

Wilt u een nieuwe huisarts in Leiden, maar ook weten hoe onze praktijk werkt? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Hoe lang duurt een afspraak?

Voor een consult worden 10 minuten ingepland. Dit is dan een consult voor 1 zorgvraag. Heeft u meerdere vragen? Geef het aan bij onze assistente, dan zorgt zij voor een dubbele afspraak.

Moet ik voor een consult betalen?

Het consult bij uw huisarts wordt vergoed vanuit de basisverzekering en valt buiten uw eigen risico. Voorgeschreven medicatie, aanvullend onderzoek en bepaalde verrichtingen worden wel verrekend met uw eigen risico. Raadpleeg uw zorgverzekeringspolis voor de voorwaarden.

Kan ik altijd bij mijn eigen arts terecht?

Ons doel is dat u zoveel mogelijk met uw eigen arts spreekt. U kiest uiteraard voor een arts vanwege het vertrouwen en het prettige contact. Dat willen we graag in stand houden.

Kan ik mijn arts op een andere manier bereiken?

Via MijnGezondheid.net kunt in een beveiligde omgeving 24 uur per dag, 7 dagen in de week herhaalrecepten aanvragen, afspraken maken of vragen stellen (E-consult). Let op: u heeft een DigiD nodig om hier in te loggen.

Doen jullie ook huisbezoeken?

In overleg met de assistente kan een huisbezoek worden afgesproken. Voor huisbezoeken op dezelfde dag dient u voor 10:00 te bellen! Huisbezoeken worden afgelegd als u om een medische reden niet naar de praktijk kunt komen. Gebrek aan vervoer is geen medische reden voor een huisbezoek.

Hoe kan ik me aanmelden bij jullie centrum?

U kunt zich eenvoudig aanmelden voor onze praktijk. Op dit moment accepteren wij nieuwe patiënten, met uitzondering van patiënten met de postcodes: 2311,2312, 2313, 2314, 2315. Meld u nu aan bij ons centrum via dit formulier.

Verblijft u slechts tijdelijk in Leiden en heeft u een huisarts nodig, neemt u dan SVP contact op met
onze doktersassistente op 071-5160490.

Vandaag nog een nieuwe huisarts

U wilt een huisarts in Leiden? En heeft interesse om bij onze praktijk aan te melden? Neem dan contact op met de praktijk. Onze assistenten kunnen het proces uitleggen of direct een afspraak inplannen.

Roodenburg

adwwd